mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie houdt inbreker aan na diverse incidenten #Middelburg

Een reactie plaatsen

Politieagenten hebben zondagavond 1 januari 2017 rond half tien een 33-jarige man uit Middelburg aangehouden. Een beveiligingsmedewerker van een bedrijf aan de Elektraweg belde de politie, omdat er iemand op het afgesloten bedrijventerrein rondliep. De man probeerde er bij het zien van de politie vandoor te gaan. De 33-jarige verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan inbraak en vernieling.

Uit politieonderzoek bleek dat de man had geprobeerd in te breken in het bedrijfspand. Hij vernielde een toegangspoort tot het bedrijfsterrein en een ruit. Ook bleek dat er was ingebroken in een auto die op het bedrijfsterrein geparkeerd stond. Daaruit was een navigatiesysteem weggenomen. De aangehouden verdachte bleek bij zijn aanhouding meerdere navigatiesystemen in zijn bezit te hebben, waaronder dat uit de auto die op het terrein stond.

Meer op zijn kerfstok?
De politie stelt een uitgebreid onderzoek in naar de handel en wandel van de aangehouden verdachte. Daarbij wordt tevens gekeken naar een aantal andere incidenten van die dag. Rond kwart over drie `s middags op genoemde dag betrof dat een insluiping in een woning aan de Agaat en rond zeven uur `s avonds betrof dat een vernieling van een ruit van een deur dan wel een poging inbraak bij een woning aan de Meanderlaan.  De aangehouden verdachte zit voor nader onderzoek en verhoor vast.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s