mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Onderzoek naar jongeren die politie bekogelden #Vlissingen

Een reactie plaatsen

De politie is een onderzoek gestart naar de reeks incidenten tijdens de jaarwisseling in het Vlissingse middengebied en roept mensen nogmaals op informatie en beelden aan de politie door te geven.

Bewakingscamera’s vernield

Voor de ongeregeldheden werden bewakingscamera’s vernield en hadden de jongemannen zich met gezichtsbescherming onherkenbaar gemaakt. Deze factoren bemoeilijken het rechercheonderzoek. De politie hoopt dat mensen daarom extra gemotiveerd zijn om mee te helpen deze zaak op te lossen.

Weet jij meer over deze incidenten of heb jij beeldmateriaal?

De politie heeft al diverse reacties gehad van mensen, die beeldmateriaal hebben gegeven. Heb jij ook camerabeelden? Dan kan je deze bestand(en) via onderstaand tipformulier uploaden. Jouw informatie komt dan voor verder onderzoek bij de politie terecht. Bellen kan ook met 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Bel je liever anoniem: 0800-7000.

Aangifte

Op 1 en 2 januari hebben al zeker tien mensen aangifte gedaan, onder andere van vernieling, brandstichting en poging tot zware mishandeling. De verwachting is dat nog meer aangiften zullen volgen.

politie logo

Politie.NL

tipformulier via https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/formulier/2017/januari/2/08-politieonderzoek-vlissingen.html?sid=e23d5163-015e-4cf2-80ce-b03e1577116b&geoquery=Middelburg&distance=25.0

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s