mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie zoekt slachtoffers vechtpartij #Goes

Een reactie plaatsen

De politie is op zoek naar twee mannen die in Goes bij een horecagelegenheid aan de Oude Vismarkt betrokken zouden zijn geweest bij een vechtpartij. Ze zouden geduwd en geslagen zijn. Vier verdachten zijn in verband met deze zaak aangehouden.

De vechtpartij vond plaats op in de nacht van zaterdag op zondag (25 december) rond half één voor de discotheek. Er ontstond op straat een opstootje waarbij ook de portiers van de discotheek het moesten ontgelden. De vier mannen die bij dit opstootje betrokken waren gingen er vervolgens vandoor, maar konden elders in het centrum worden aangehouden.

Gezocht

Het gaat om vier Poolse mannen van 20, 26, 28 en 39 jaar oud. Ze zijn ingesloten voor verder onderzoek. De politie is op zoek naar twee mannen die tijdens het incident geduwd en geslagen zouden zijn. Ze zijn belangrijke getuigen, dan wel slachtoffers in deze zaak. Mocht jij één van de slachtoffers kennen? Of ben jij één van de slachtoffers? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s