mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Meisje (14) Beroofd van fiets in #Middelburg

Een reactie plaatsen

Agenten hebben woensdagavond een aangifte opgenomen van een 14-jarig meisje uit Oost-Souburg. Zij fietste omstreeks tien uur op genoemde avond over de Oude Vlissingseweg in Middelburg en net na de rotonde bij de Reijersdwarsstraat werd haar fiets gestolen door twee onbekende jongemannen.

De aangeefster zag de jongens aan komen fietsen. Een van de twee kwam naar haar toe en duwde haar van haar rode damesfiets. Hij pakte de fiets af en reed erop weg. Het meisje is nog achter de twee jongens aangerend, maar kon de fietsendieven niet meer achterhalen. Toen de politie in kennis was gesteld hebben agenten nog naar de fiets gezocht, maar deze is niet aangetroffen.

Summier signalement
Er is een heel summier signalement van de twee jongens bekend. De enige informatie die tot nu toe bekend is, is dat de jongens samen op een fiets zaten en dat zij ongeveer 17 jaar oud zijn.

batavus-damesfiets

Heb jij meer informatie over deze diefstal of over de fietsendieven, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via What’s app op nummer 06-12207006. Ook wanneer je de rode damesfiets met opvallende witte banden van het merk Batavus aantreft kan je dit via deze nummers aan de politie laten weten.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s