mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

ZeelandJazz werkt samen met Kloveniersdoelen #Middelburg

Een reactie plaatsen

Het festival ZeelandJazz, 9 t/m 18 juni 2017, gaat samenwerken met de Kloveniersdoelen. Het festival dat zich in Terneuzen en Middelburg afspeelt, heeft voor de Middelburgse concerten een mooie podiumlocatie gevonden in de tuin en het gebouw van de Kloveniersdoelen.

kloveniersdoelen

ZeelandJazz

Het festival van overkanten dat behalve de overkanten Walcheren en Zeeuws Vlaanderen ook verschillende stromingen binnen de jazzmuziek en publiek met elkaar verbindt, beleefde in 2016 de eerste editie in deze vorm en is ontstaan uit het festival Scheldejazz
Terneuzen en het International Jazzfestival Middelburg. De uitwerking tot ZeelandJazz is goed bevallen en zal in 2017 worden gecontinueerd. De formule van het festival ZeelandJazz wordt aangescherpt. Daarbij past voor Middelburg meer samenwerking met podia in de stad, zoals in Terneuzen al succesvol gebeurt met het podium Porgy en Bess. In Middelburg wordt dan ook poppodium De Spot ingezet als jazzpodium tijdens het weekend. En Jazz in the City zal als voorheen zorgen voor swing op straat.

Zie ook www.zeelandjazz.nl

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s