mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Recherche zoekt getuigen mishandeling #Vlissingen

Een reactie plaatsen

In Vlissingen is zondagmiddag rond vijf uur een persoon bedreigd en mishandeld in de Hercules Segherslaan. De daders zijn op de vlucht geslagen. De politie zoekt getuigen.

Na de melding van het incident zijn verschillende eenheden van de politie ter plaatse gegaan. Onmiddellijk is in de omgeving gezocht naar de verdachten. Daarbij is ook een hondengeleider met zijn hond ingezet. Via Burgernet is het signalement verspreid van de daders. Er zou sprake zijn van twee of drie daders. De mannen zijn na het incident weggevlucht richting de sportvelden. Van hen ontbreekt nog ieder spoor. De aanleiding van de mishandeling is nog onduidelijk. In de woning en directe omgeving is sporenonderzoek gedaan. Het slachtoffer moest zijn verwondingen laten behandelen in het ziekenhuis.

Signalement

Dader één is klein van stuk (ongeveer 1.65 m) met een smal postuur en donkere dreadlocks tot aan zijn nek. De onderkant van de dreadlocks zijn blond geverfd. Hij draagt een beige bomberjack met daaronder een olijfkleurige groene broek met ritsen schuin op de pijpen. Op zijn hoofd heeft hij een muts, aan zijn voeten witte schoenen. Zijn leeftijd wordt geschat op ongeveer 24 jaar. Verder heeft hij tatoeages in zijn nek en op zijn handen. Aan zijn rechterhand heeft hij drie zilveren ringen.

Dader twee is een grote brede donker getinte man van ongeveer 1.80 m met een bol postuur, dikke lippen en een baard. Zijn leeftijd wordt geschat op 30 jaar. Hij draagt op dat moment een blauwe werkjas met daaronder een egaal grijs vest met capuchon en een donkergrijze joggingbroek en zwarte sportschoenen. Op zijn hoofd heeft hij een pet met oorflappen.

Een derde dader draagt een camouflagebroek en hij heeft een witte pet op.

Tips of informatie?

De recherche is op zoek naar mensen die getuigen zijn geweest van de mishandeling. Heb jij informatie deel deze dan via 0900 8844. Anoniem mag ook via 0800 7000. Als je aan de hand van het signalement denkt te weten wie de daders zijn hoort de politie dit uiteraard ook graag.

politie 1

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s