mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Eerste namen voor zaterdag van Klomppop Festivalweekend #Ovezande

Een reactie plaatsen

DI-RECT, Jebroer, The Grand East, CUT_ en Ferocious Dog op 27 mei in Ovezande

klomppop-2017

 

In november 2016  kondigde de organisatie aan dat Klomppop voortaan door zal gaan als een driedaags weekendfestival.  Nu brengen ze de eerste namen naar buiten voor zaterdag 27 mei. Duidelijke headliner is de bekende rockband DI-RECT, die op de laatste EP ‘Fired Up’ de oude soul en funk er vanaf laat spatten. Ook een publiekstrekker is rapper Jebroer. Op zijn nieuwe album ELF11 werkt hij met elf verschillende producers en varieert hij van emo naar hardstyle-festivalknallers. Opener op de mainstage is The Grand East, rock ’n soul uit Twente. Afsluiter van datzelfde podium is Ferocious Dog met Keltische folkpunk.

Nog even wachten…

Voor het tweede podium is voorlopig alleen het elektronische duo CUT_ bevestigd, die afgelopen voorronde van Spectra nog indruk maakte in Podium De Klomp. De derde tent, de Oâlles Loco? krijgt een kleine upgrade zodat er ook livebands kunnen spelen. Natuurlijk blijft daar wel plek voor een optreden van de Loco Loco Discoshow. Op de eerste namen voor vrijdag 26 en de straattheaterdag op zondag 28 mei is het nog even wachten. Al is al wel duidelijk dat op vrijdagavond de Spectra-finale zal plaatsvinden waarvan twee finalisten reeds bekend zijn, Distinguished en The Mobius Project.

Kleinschalig festival

Ondanks een grotere headliner wil Klomppop een kleinschalig festival blijven en zijn er slechts 1500 kaarten beschikbaar. De voorverkoop van weekend- en dagkaarten start zaterdag 17 december om 10:00uur via de vernieuwde website. De prijs in de voorverkoop voor een passepartout voor drie dagen is met vijfentwintig euro laagdrempelig gebleven.

klomppop

http://www.klomppop.nl

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s