mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

DELTA bedankt vrijwilligers met leuk uitje #Kamperland

Een reactie plaatsen

Alle Zeeuwen die zich dit jaar vrijwillig hebben ingezet bij evenementen van DELTA en/of het DELTA ZeelandFonds zijn getrakteerd op een leuk uitje. DELTA bedankt hiermee alle vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor allerlei mooie Zeeuwse initiatieven.

delta-vrijwilligersdag

Ruim 600 vrijwilligers in Kamperland

Als blijk van waardering zijn ruim 600 Zeeuwse vrijwilligers afgelopen vrijdag 9 en zaterdag 10 december ontvangen in de ZeelandNet Studio in Kamperland. Onder het genot van een hapje en drankje genoten zij van diverse Zeeuwse optredens. Ook verzorgden de Nederlandse artiesten Rob de Nijs en Karin Bloemen een optreden.

Zonder vrijwilligers geen mooie projecten

DELTA sponsort jaarlijks een aantal grote typische Zeeuwse evenementen en het DELTA Zeeland Fonds ondersteunt jaarlijks meer dan honderd maatschappelijke initiatieven, zoals bijvoorbeeld Stichting Leergeld, het BSC G-voetbaltoernooi en de Kinderkunstweek. Zonder vrijwilligers kan DELTA deze mooie projecten niet organiseren.

Ook in 2017 blijft DELTA sponsor van Concert at Sea en de Ride for the Roses. Het DELTA Zeelandfonds blijft initiatieven ondersteunen die Zeeland en de Zeeuwen verder brengen. Wilt u meer weten over het Fonds of een donatie aanvragen kijk dan op de website http://www.DELTAZeelandFonds.nl.

DELTA fonds

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s