mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Vier mannen aangehouden na melding vuurwapen #Rilland

Een reactie plaatsen

De politiemeldkamer kreeg zondagmiddag (11 december) rond vier uur een melding dat op de A58 bij Etten-Leur de bestuurder van een personenauto een andere weggebruiker vermoedelijk met een vuurwapen had bedreigd. De personenauto met meerdere inzittenden reed richting de provincie Zeeland. Bij de afslag Bergen op Zoom-Zuid zagen agenten de auto voorbij rijden. Op het viaduct bij Rilland stonden reeds enkele politievoertuigen opgesteld.

politieautos-aanhouding

Uitpraatprocedure

De bestuurder van de personenauto kreeg een teken dat hij moest stoppen. Inmiddels was de politiehelikopter ook ter plaatse en vloog boven de voertuigen. De vier inzittenden zijn met behulp van een procedure uit de auto gepraat. Agenten hadden uit voorzorg hun vuurwapen op de mannen gericht. Ook een politiehond stond klaar om in te grijpen. De mannen werden aangehouden. Het gaat om drie inwoners (2x 18 en 1x 19 jaar) uit Goes en een 18-jarige man uit Kwadendamme. Ze zijn voor verhoor naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht.

Taser

De personenauto is voor verder onderzoek in beslag genomen. Hierin werd een taser gevonden. Deze was geladen en gebruiksklaar en is in beslag genomen. De mannen hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd. De man uit Kwadendamme kreeg een boete van 700 euro. Het viertal mocht rond half elf zondagavond het politiebureau verlaten.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s