mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Ontmoetingsdag Arduin, Orionis en Zorgstroom op en rond ijsbaan #Middelburg

Een reactie plaatsen

Op vrijdag 16 december 2016 organiseren Arduin, Orionis Walcheren en Zorgstroom van 10.00 tot 21.00 uur een ontmoetingsdag op de Markt in Middelburg. Deze dag is bestemd voor de cliënten, vrijwilligers en medewerkers van Arduin, de medewerkers van Orionis Walcheren en voor de vrijwilligers en medewerkers van Zorgstroom.

schaatsen middelburg

Speciaal voor de ontmoetingsdag is er op de Markt een kerstmarkt met allerlei kraampjes van Zeeuwse ondernemers. De ontmoetingsdag komt tot stand in samenwerking met Vita Event, Fun & Entertainment, Vereniging Ondernemers Middelburg en enkele horeca ondernemers uit Middelburg.

Waarom een gezamenlijke ontmoetingsdag?

Door de veranderingen in de zorg zoeken de Zeeuwse zorginstellingen steeds vaker mogelijkheden om elkaar te ontmoeten en samen te werken. “Dat we nu samen met de mensen van Orionis en Zorgstroom het einde van een mooi jaar vieren, past helemaal bij onze visie dat iedereen mee moet kunnen doen in de samenleving. Samenwerken met andere zorginstellingen en maatschappelijke organisaties, creëert kansen voor mensen met een verstandelijke beperking, ouderen en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, vertelt Peter van Wijk, bestuurder van Arduin.

Jeugdsportfonds Zeeland

Op de kerstmarkt kunnen de genodigden zelf een kerstpakket samenstellen uit het aanbod van de kraampjes en iets eten en drinken bij de deelnemende horeca. Liefhebbers kunnen een rondje schaatsen. Deelnemers kunnen er ook voor kiezen de waardebonnen voor het kerstpakket geheel of gedeeltelijk te doneren aan Stichting Jeugdsportfonds Zeeland. Het Jeugdsportfonds zorgt dat kinderen en jongeren uit gezinnen waar onvoldoende geld is toch lid kunnen worden van een sportvereniging. In de vroege avond, om 18.30 uur, overhandigen de bestuurders van Arduin, Orionis Walcheren en Zorgstroom de donatie aan de aanwezige vertegenwoordiger van Stichting Jeugdsportfonds Zeeland.

zorgstroom-logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s