mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Vrouw slachtoffer straatroof #Zierikzee

Een reactie plaatsen

Maandag 5 december jl. is een 30–jarig vrouw uit de gemeente Schouwen-Duiveland slachtoffer geworden van een straatroof in de Lange Nobelstraat. Zij heeft hiervan pas onlangs aangifte gedaan. De recherche zoekt getuigen.

De vrouw vertelt dat zij die maandagmiddag omstreeks kwart voor vijf met haar zoontje in een kinderwagen in de Lange Nobelstraat loopt. Vlak voor de supermarkt wordt zij door een onbekende man van haar tas beroofd met daarin persoonlijke spullen en een telefoon. De vrouw is met de kinderwagen nog achter de dader aangerend, maar deze is haar te snel af.

Signalement

De dader is zeer waarschijnlijk een blanke man. Zijn lengte wordt geschat op 1.80 m. Hij draagt op dat moment een sweater met capuchon met aan de achterkant geprinte opvallende witte ogen. De vrouw weet verder te vertellen dat hij een donkere spijkerbroek aanheeft met daaronder donkere schoenen met witte zolen.

Tips of informatie?

De recherche wil graag spreken met mensen die getuige zijn geweest van deze straatroof op maandag 5 december omstreeks 16.45 uur in de Lange Nobelstraat (voor de supermarkt). Of misschien weet iemand wie de dader is aan de hand van het signalement. Deel jouw informatie via 0900 8844. Anoniem mag ook via 0800 7000.

politie uithangbord

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s