mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Jongen slaat uitgaanspubliek met riem #Goes, Politie zoekt getuigen

Een reactie plaatsen

In een café aan de Grote Markt is in de nacht van zaterdag op zondag gevochten. Hierbij zijn enkele mensen geslagen met een riem. De politie wil graag spreken met gedupeerden.

Omstreeks half één in genoemde nacht wordt een 19-jarige man uit de gemeente Reimerswaal door omstanders aangewezen als de persoon die in en bij een café op de Grote Markt mensen heeft geslagen met een riem. Op dat moment zien agenten dat hij zijn riem terug in zijn broek steekt.

Verzet tegen aanhouding

Een staandehouding volgt, maar de jongen is niet erg meewerkend en verzet zich hevig tegenover de agenten. Een eveneens 19-jarige jongen komt zijn kompaan te hulp en duwt daarbij een agent op de grond. Uiteindelijk worden beiden met behulp van pepperspray in de boeien geslagen en afgevoerd. Omdat andere omstanders zich ook met de aanhoudingen bemoeien wordt een diensthond preventief uit de auto gehaald om hen op afstand te houden.

Politieauto vernield

Een van de aangehouden jongens is tijdens het transport nog niet voldoende afgekoeld. Tijdens de rit schopt hij met veel geweld tegen de tussenwand en het plafond van de auto. Hierbij is het is plafond vernield. Ook scheldt hij de agenten aanhoudend uit. Bovenop de geweldpleging heeft hij nu ook een aangifte van vernieling aan zijn broek hangen.

Onderzoek

De 19-jarige verdachte die met een riem geslagen zou hebben en de politieauto heeft vernield is voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Zijn vriend zit nog vast op het politiebureau in Goes.

Getuigen gezocht

De politie wil graag spreken met mensen die door één van de verdachten met een riem geslagen zijn en hiervan alsnog aangifte willen doen. Ook mensen die getuige zijn geweest van dit incident kunnen zich melden via 0900 8844.

politie auto Kapelle

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s