mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Minderjarige verdachte aangehouden voor heling personenauto #Axel

Een reactie plaatsen

Dinsdagmiddag (6december) zag de eigenaar van een personenauto plotseling dat haar auto was verdwenen vanaf zijn parkeerplaats aan de Kanaalkade in  Axel.

Aan het eind van de avond heeft zij de politie gebeld. Agenten zijn een onderzoek gestart. Uit onderzoek kwam al gauw een vermoeden over de identiteit van de autodief naar voren. Helaas werden de auto en de verdachte vannacht niet aangetroffen door de agenten.

Deze woensdagmorgen werd bij de politie gemeld dat de gestolen auto uit Axel in Terneuzen geparkeerd zou staan bij een middelbare school. Agenten zijn er achter gekomen waar de verdachte zich bevond in de betreffende school. De 16-jarige jongen uit Axel is omstreeks half twaalf genoemde ochtend aangehouden door de politie op verdenking van heling. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd in Middelburg en zal daar daar worden gehoord worden over zijn betrokkenheid bij deze zaak. De Officier van Justitie bepaalt wanneer het voertuig weer teruggegeven kan worden aan de rechtmatige eigenaar.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s