mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Drietal op heterdaad aangehouden voor winkelinbraak #Hulst

Een reactie plaatsen

Op de Churchillweg en de Poorterslaan in Hulst zijn vrijdagavond drie jongens aangehouden voor een winkelinbraak aan de Poorterslaan.

Rond half elf op genoemde avond kreeg de politiemeldkamer een melding van een zeer alerte buurtbewoner dat werd ingebroken in een winkel aan de Poorterslaan. Agenten gingen met spoed ter plaatse en zagen in de buurt van de Willem de Zwijgerlaan een jongeman. Toen deze de agenten zag, rende hij weg richting de Mauritslaan. Op het eind van de Churchillweg stopte hij met rennen en gaf zich over. Zijn handen zaten onder het bloed. Hij werd aangehouden. Het bleek te gaan om een 18-jarige inwoner uit het Belgische Bornem.

Signalementen
Uit onderzoek bleek dat was ingebroken door vermoedelijk drie personen. De signalementen van de twee overgebleven daders werd onder de agenten verspreid. Rond twintig over elf diezelfde avond zag een agent op de Koolstraat twee jongens lopen. Hun signalementen kwamen deels overeen met de gegevens van de daders van de winkelinbraak. De twee jongens werden naar de winkel gebracht, waar was ingebroken. Daar werd bevestigd dat ook dit tweetal had ingebroken. Ze werden aangehouden. Het gaat om een 16-jarige inwoner uit het Belgische Temse en een 17-jarige jongen uit het Belgische Bazel.

Politiecellencomplex
Het drietal is voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Deze zaterdag (3 december) worden zij verhoord.

Geen buit
De daders hadden bij de inbraak een ruit vernield. De eigenaar van de winkel heeft aangifte gedaan. Vermoedelijk is niks buit gemaakt.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s