mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Verdachte aangehouden voor schieten op industrieterrein

Een reactie plaatsen

Goes, Middelburg – De politie heeft vrijdagmorgen vroeg een 37-jarige man uit Goes in zijn woning aangehouden. De man wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de schietpartij die op zondagavond 17 juli 2016 op het industrieterrein Arnestein in Middelburg plaatsvond.

Uit het rechercheonderzoek dat op deze, in eerste instantie raadselachtige melding volgde, bleek dat op die avond rond acht uur een witte personenauto werd klemgereden op de Herculesweg. Uit onderzoek bleek ook dat dit vermoedelijk was gedaan door de bestuurder van een donkere personenauto. Vervolgens blijkt er door de inzittenden van de witte personenauto op de inzittenden van de donkere personenauto geschoten te zijn. Dat er daadwerkelijk geschoten was bleek al uit het feit dat er (patroon)hulzen werden aangetroffen.

De 37-jarige Goesenaar is aangehouden na uitgebreid rechercheonderzoek. Bij de verdachte is deze vrijdagmorgen (2 december) ook nog een huiszoeking gedaan. Hier werd een vuurwapen aangetroffen. Dit vuurwapen is in beslag genomen door de politie. De verdachte is ingesloten in een politiecel in Torentijd. Het onderzoek van de politie is nog niet afgerond.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s