mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

SNEL INTERNET OP SCHOUWEN DUIVELAND GAAT DEFINITIEF DOOR!

Een reactie plaatsen

Bewoners en ondernemers hebben massaal aangegeven gebruik te maken van de diensten van greenet.nl voor snel internet. Het netwerk voor het snelle internet in de polders van Schouwen Duiveland wordt definitief aangelegd!

Afgelopen weken hebben zich 185 mensen ingeschreven voor een abonnement van Greenet. De vraagbundeling op Schouwen Duiveland is een initiatief van ASD en OSD, met hulp van de gemeente en enthousiaste ambassadeurs. Greenet werkt bij de aanleg van het netwerk samen met DELTA.

Nog geen deelnemer …. geef je op voor 15 december!

Mensen die zich nog niet hebben ingeschreven, hebben nog tot 15 december de kans zich in te schrijven. Daarna vervalt de korting en het actietarief dat Greenet biedt tijdens de vraagbundeling. De eerste 250 klanten maken daarnaast sowieso aanspraak op een tegemoetkoming van 200 euro van de gemeente Schouwen Duiveland.

Klanten die zich voor de deadline inschrijven krijgen een financieel voordeel dat kan oplopen tot 350 euro. Als er 250 inschrijvingen zijn, krijgen alle deelnemers 3 maanden extra korting en een aansluitgarantie.

Hoe nu verder?

Greenet gaat de eerste fase van het netwerk zo snel mogelijk aanleggen. De eerste klanten worden vanaf 1 februari aangesloten. Iedereen die zich voor de deadline aanmeldt komt nog in aanmerking voor de vraagbundelingsactie en voorwaarden.

Andre Slootmaker van ASD: “bewoners van het buitengebied op Schouwen Duiveland hebben een unieke kans om zich nu nog in te schrijven voor het unieke aanbod en de kortingen tot 15 december! Het financiële voordeel kan oplopen tot wel €350,= en ook is het aansluittarief inclusief installatie.”

Meer informatie over de vraagbundeling en de inschrijvingspagina is te vinden via de facebookpagina van snelinternetschouwen en via http://www.greenet.nl/schouwen.

greenet-logo-notrans

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s