mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Politie: Doe mee met spel ‘Boef in de wijk’ #Terneuzen

Een reactie plaatsen

Op zaterdagmiddag 10 december wil de politie met burgers op boevenjacht in Terneuzen. Doel van het spel is om deelnemers met andere ogen naar de wijk te laten kijken. Die middag is er een ‘boef’ actief in de Terneuzense wijken Oudenlandsehoeve / Katspolder. Deelnemers worden tijdens het spel via social media geïnformeerd en krijgen aanwijzingen over de verblijfplaats van de ‘boef’. Vervolgens gaat iedereen met deze aanwijzingen aan de slag. Ben jij degene die de boef heeft gevonden of misschien de beste informatie heeft doorgegeven over verdachte situaties? Dan maak je kans op 1 van de 3 prijzenpakketten welke samengesteld zijn door ZLM Verzekeringen en Clavis.

boef-in-de-wijk

Volgens de politie komt uit gesprekken met burgers regelmatig naar voren dat zij het soms lastig vinden om een verdachte situatie te melden. Ook is het niet altijd duidelijk wanneer de politie wel en niet gebeld moet worden en op welk telefoonnummer. Het spel ‘Boef in de wijk’ laat de deelnemers op een leuke manier kennismaken met verdachte situaties. Bovendien maakt het duidelijk hoe belangrijk het is om goed te kijken en te luisteren. Niet alleen dat maar ook het doorgeven van relevante informatie over de verdachte situatie wordt geoefend.

Wil jij meedoen?
Kom dan op zaterdag 10 december om 14.15 uur naar het wijkgebouw de Hoeve, gelegen aan het Edvard Grieghof 113 in Terneuzen. Het spel begint om 14.30 uur en eindigt om uiterlijk 17.00 uur. Aanmelden kan via wijkagent Natasja Florussen of op één van de volgende manieren:

– 0900-8844 (24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar);
– via www.politie.nl/mijn-buurt (als u uw postcode intoetst, vindt u uw wijkagent en kunt u een contactformulier invullen;
– via Twitter: @N_Florussen;
– via Facebook: politieteam Zeeuws-Vlaanderen;
– via Instagram: Wijkagenten_Terneuzen.

politie-vlam

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s