mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Bestuurster van scooter geschopt #Middelburg

Een reactie plaatsen

Maandagmiddag 21 november jl. is op de Vlissingsestraat een meisje ten val gekomen, nadat een scooterbestuurder een harde trap tegen haar voertuig gaf. Tijdens de val nam ze nog een fietser mee.

Op woensdagmiddag 23 november deed de 17-jarige inwoonster uit Middelburg aangifte op het politiebureau. Ze vertelde dat ze op die maandag rond 15:00 uur in het centrum van Middelburg over de Vlissingsestraat richting het gebouw van de rechtbank reed. Plotseling trapte een voorbijrijdende scooterbestuurder tegen haar scooter, waardoor ze ten val kwam. Ze liep diverse verwondingen aan haar lichaam op.

Identiteit dader, voorbijganger en fietser onbekend

Een voorbijganger hielp het meisje overeind. De scooter liep lichte schade op. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de dader, de voorbijganger, die haar hielp en de onbekende fietser, die ook ten val kwam. De politie zoekt mensen, die meer over dit incident of de identiteiten van de onbekenden weten. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Liever anoniem: 0800-7000. Zaaknummer 2016300965.

politie uithangbord

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s