mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Drietal met plannen voor drugslaboratorium aangehouden #Breskens

Een reactie plaatsen

Bij een loods aan de Deltahoek in Breskens zijn donderdagmiddag (24 november) drie mannen aangehouden. Agenten zagen aan de Deltahoek een verdachte bestelbus bij een loods staan. Uit de loods kwamen twee mannen, die verklaarden bij de bus te horen. In de loods werden een hoop spullen aangetroffen, die gebruikt kunnen worden bij het vervaardigen van drugs. De twee mannen (27 en 31 jaar) werden rond twaalf uur aangehouden. Het gaat om inwoners uit Aardenburg.

politie-spreekt-bestuurder-bestelbus-aan

Politiecellencomplex

Rond rond kwart voor één diezelfde middag kwam een man aangereden, die de beheerder van de loods bleek te zijn. Ook hij werd aangehouden. Het gaat om een 46-jarige inwoner uit Breskens. De drie mannen werden voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht, waar ze werden ingesloten.

Twintig pallets

Politie en justitie startten een onderzoek in de loods. In overleg met de Officier van justitie werden in totaal twintig pallets met goederen, die gebruikt kunnen worden voor een drugslaboratorium, afgevoerd.

Verhoren

De drie aangehouden mannen zijn vrijdag verhoord en vrijdagmiddag in vrijheid gesteld. Ze blijven verdachte voor deze zaak en zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s