mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Middelburgse van scooter getrapt, politie zoekt getuigen van deze laffe daad

Een reactie plaatsen

In de Vlissingsestraat in Middelburg is maandagmiddag (21 november) een 17-jarig meisje van haar scooter getrapt door een tot nu toe onbekende bromfietser.

Het meisje reed op die maandagmiddag tussen tussen drie uur en kwart over drie door de Vlissingsestraat in Middelburg en hoorde dat achter haar een andere scooter reed. Deze scooter passeerde haar. Bij het passeren gaf de bestuurder van de scooter een flinke trap tegen de scooter van de 17-jarige Middelburgse. Zij kwam hierdoor hard ten val. Het meisje raakte licht gewond door de val. Met haar voorwiel raakte ze nog net een fietser die voor haar reed. De fietser raakte in onbalans en viel eveneens op de grond.

Voorbijganger en fietser gezocht

Omdat zij onder haar scooter lag kon het meisje niet direct opstaan. Ze werd geholpen door een voorbijganger die haar, en haar scooter, van de grond raapte. Deze voorbijganger gaf het signalement door van de bestuurder van de andere scooter. Hij of zij zou een feloranje jas aanhebben en een zwart-witte helm op zijn/haar hoofd dragen. De scooter die hij/zij bestuurde was grijs met blauw en dan voornamelijk grijs. Volgens de getuige was de kentekenplaat afgeplakt.

Getuige geweest?

Helaas heeft het meisje geen gegevens van de voorbijganger of van de fietser die ook ten val kwam. De politie zou graag met hen spreken over het voorval. Zij worden dan ook vriendelijk verzocht zich te melden. Dat kan persoonlijk op het politiebureau in Middelburg, Achter de Houttuinen, of via 0900-8844. Ook mensen die de politie meer kunnen vertellen over het incident worden verzocht zich te melden.

politie uithangbord

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s