mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Fondsenplein Meet & Match 2016 #Oosterschelderegio

Een reactie plaatsen

Wil je weten als stichting of vereniging van welk fonds je geld kunt krijgen voor jouw project en leren hoe je dat het beste voor elkaar kunt krijgen? Kom dan naar het Fondsenplein Meet & Match, Oosterschelderegio op 26 november van 09.30-14.00 uur bij SMWO Zierikzee.

In samenwerking met SMWO Maatschappelijk Werk en Welzijn Schouwen Duiveland organiseert ZB| Panbureau en Bibliotheek van Zeeland alweer de 4e Meet & Match op zaterdag 26 november 2016 van 09.30-14.00 uur bij SMWO Zierikzee. Deze keer speciaal voor organisaties uit de Oosterschelderegio.

Fondsenplein Meet & Match is bedoeld voor stichtingen en verenigingen om meer informatie te krijgen over financiële mogelijkheden voor een nieuw project.

Op deze dag zijn er vertegenwoordigers van 8 fondsen aanwezig om met de bezoekers in gesprek te gaan. Ook wordt er een workshop ‘elevator pitch’ gehouden. De deelnemers leren dan hoe zij in 1 minuut de kern van hun project zo weten te formuleren dat een fonds wil investeren.

Aan het eind van de ochtend worden de ‘elevator pitches’ uitgevoerd, ten overstaan van een jury bestaande uit de deelnemende fondsen. Ieder fonds beoordeelt dan per pitch of het project kansrijk is.

Iedereen is van harte welkom deze informatieochtend te bezoeken. De toegang is gratis. Graag wel vooraf aanmelden via fondsen@dezb.nl

Locatie:

SMWO
locatie 4SD
Kaersemakerstraat 27
Zierikzee

ZB planbureau

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s