mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Meisje slachtoffer straatroof #Middelburg

Een reactie plaatsen

Een 15-jarig meisje uit Vlissingen is op de Oude Vlissingseweg van haar telefoon beroofd. Ze werd van haar fiets gesleurd door een nog onbekende dader.

Het meisje fietste op woensdagavond (16 november) tussen half negen en ongeveer kwart voor negen vanuit Middelburg op de Oude Vlissingseweg richting Vlissingen. Ze werd daar aangesproken door een andere fietser. Een man tussen de 20 en de 25 jaar oud. Hij vroeg haar te stoppen. Het meisje fietste door maar op een zeker moment werd ze door de man van haar fiets getrokken en trok haar de berm in. Daar beroofde hij haar van haar telefoon. Hij ging er vervolgens op de fiets vandoor in de richting van Oost-Souburg. Het meisje waarschuwde met behulp van een passerende automobilist de politie. Het meisje raakte door de beroving licht gewond.

Onderzoek
De politie onderzoekt de zaak. Van de dader is een signalement bekend. Het gaat om een man, 20-25 jaar oud, blank, blond haar, donkere winterjas, donkere broek en donkere sportschoenen. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006, of anoniem: 0800-7000.

politie-vlam

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s