mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Aangehouden op verdenking van diefstal en heling #Vlissingen

Een reactie plaatsen

Surveillerende agenten zagen in de nacht van dinsdag op woensdag rond tien over half één een personenauto staan naast een garagebox aan de Oude Industrieweg in Vlissingen. De achterklep van de auto stond open en ook de deur van de garage was geopend. Een man was wat aan het ‘rommelen’ tussen auto en garage en toen hij in de gaten kreeg dat er politie naar hem toe kwam gereden, sloot hij de garagedeur. De surveillerende agenten besloten poolshoogte te gaan nemen.

In de auto troffen zij gereedschap aan en wat zaken die inbrekers veelal gebruiken wanneer zij op dievenpad gaan. (o.a. handschoenen en donkere kledingstukken) Omdat men volgens de Algemene Plaatselijke Verordening van de gemeente Vlissingen in de voor de nachtrust bestemde tijd niet op de openbare weg mag komen met dit soort zaken, is de man (een 29-jarige Vlissinger) aangehouden. De agenten hebben ook nog in de garage gekeken en daar troffen zij eveneens veel gereedschap aan. Sommige van die gereedschappen waren voorzien van stickers van verschillende bouwbedrijven.

Naast het overtreden van de APV is de aangehouden verdachte ook nog diefstal en heling ten laste gelegd. De man had een vage verklaring over de herkomst van al het gereedschap. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en zit daar nog vast. Deze woensdag zal hij gehoord worden over de feiten waar hij van verdacht wordt.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s