mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Straatfestival Ovezande en Klomppop gaan samen in één weekendfestival

Een reactie plaatsen

De twee Ovezandse festivals gaan samen in een driedaags evenement met de naam Klomppop Festivalweekend. Het begint op de vrijdagavond na hemelvaart met onder andere de finale van talentcompetitie Spectra. Op zaterdag is er veel ruimte voor pop, rock en hiphop en op zondag is de straattheaterdag met wederom muziek en vermaak voor de hele familie. Het festival verlaat de donderdag van hemelvaart om zich meer gebundeld te kunnen presenteren als één evenement met een duidelijk profiel. Klomppop als festivalweekend staat voor het beleven van kwaliteit, ontdekken van talent en samen uitgaan, gecombineerd met de mogelijkheid om te blijven kamperen.

straat-en-klomp-in-1-weekend

Organisatorisch verandert er niets. De Klomp Festivals blijft de stichting achter Klomppop en Straatfestival en organiseert die twee festivals al bijna 38 jaar. Sinds 1995 vinden beide evenementen plaats in Ovezande tijdens het hemelvaartsweekend. Klomppop op donderdag en Straatfestival op zondag. Met die traditie werd vorig jaar al noodgedwongen gebroken wegens een gelijktijdigheid met de bevrijdingsfestivals. De productie in één weekend bleek toen goed uitvoerbaar, efficiënter en meer mogelijkheden te bieden voor de ontwikkeling van het festival.

De voorverkoop van weekend- en dagkaarten start in december. Dan zullen ook de eerste namen voor de zaterdag worden aangekondigd. Omdat Klomppop laagdrempelig wil blijven is de prijs in de voorverkoop voor een passepartout voor drie dagen vastgesteld op vijfentwintig euro.

Het Klomppop Festivalweekend is in 2017 van vrijdag 26 tot en met zondag 28 mei.

 

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s