mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

LIVE-chat met Terneuzense wijkagenten

Een reactie plaatsen

Agenten in het teamgebied Zeeuws-Vlaanderen zijn actief op social media zoals Twitter, Facebook en Instagram. Ze willen zich echter nog vaker digitaal laten horen. Daarom is onlangs een pilot gestart om te onderzoeken hoe de Zeeuws-Vlamingen het vinden om hun wijkagent ‘live’ op Facebook te ontmoeten.

politie-achter-compu

Pilotproject
Op dinsdagavond 15 november zijn de wijkagenten Natasja Florussen (Terneuzen Centrum/West) en Kim Demesmaecker (Terneuzen Oost, Othene en Zaamslag) via de Facebook Messenger beschikbaar voor meldingen en vragen, maar ook voor het onder de aandacht brengen van een probleem in uw wijk. Zij beantwoorden tussen 19.30 en 21.00 uur de live chat op Facebook. Deze sessie maakt deel uit van het pilotproject waarin we onderzoeken wat de animo is voor deze vorm van digitaal contact met de wijkagent.

Hoe werkt het?
Ga naar de Facebookpagina van het Politieteam Zeeuws-Vlaanderen en start een chat door op het icoontje ‘bericht’ te klikken. De chatfunctie is alleen op dinsdagavond 15 november tussen 19.30 en 21.00 uur actief.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s