mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Nieuwe energieprijzen per 1 januari 2017 #DELTA

Een reactie plaatsen

Voor het eerst sinds jaren stijgen de inkoopprijzen van energie op de handelsmarkt. Voor DELTA-klanten neemt de variabele energieprijs hierdoor ten opzichte van 1 juli 2016 toe met € 19,-* per jaar. Ondanks deze marktontwikkeling biedt DELTA zijn klanten ook per 1 januari 2017 een interessante variabele energieprijs.

Door stijgende gasprijzen, doorgaans de grootste kostenpost op de energierekening van een huishouden, gaan de variabele energieprijzen ten opzichte van 1 juli 2016 met € 19,-* per jaar omhoog. Tegelijkertijd worden de elektriciteitsprijzen verlaagd.

De prijzen bij een één- of driejarige overeenkomst met vaste leveringsprijzen zijn nagenoeg gelijk aan de variabele leveringsprijzen. In het geval van een driejarige overeenkomst met vaste leveringsprijzen is de klant per jaar € 7,-* meer kwijt ten opzichte van een overeenkomst met variabele leveringsprijzen. Voor het eerst sinds jaren ziet DELTA de inkoopprijzen voor energie op de handelsmarkt stijgen. Voor klanten die zekerheid willen is het interessant om de leveringsprijzen voor één of drie jaar vast te zetten. De klant krijgt dan op korte termijn niet te maken met eventuele verdere prijsstijgingen.

DELTA biedt consumenten en ondernemers al jarenlang interessante energieprijzen en dat blijft het bedrijf doen. Klanten van wie de huidige leveringsovereenkomst op 1 januari aanstaande afloopt, kunnen een afgewogen keuze maken voor hun nieuwe leveringsovereenkomst. Deze klanten krijgen van DELTA automatisch een nieuw aanbod toegestuurd.

*Bij een gemiddeld jaarverbruik van 3.500 kWh elektriciteit en 1.800 m3 gas.

delta-logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s