mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Jongen beroofd van scooter #Biggekerke

Een reactie plaatsen

Op de Zwaanweg in Biggekerke is in de nacht van zondag op maandag een scooter geroofd van een 16–jarige jongen uit de gemeente Veere. De daders zijn twee jongens op een andere scooter. Van hen ontbreekt nog ieder spoor.

De jongen rijdt tussen drie en half vier vanuit Papegaaienburg in Vlissingen richting Dishoek/Zoutelande. Het eerste stuk rijdt hij samen op met een vriend. Ter hoogte van de Troelstraweg scheiden hun wegen en rijdt het slachtoffer alleen verder. Op de Paauwenburgweg bemerkt de jongen dat hij gevolgd wordt door een scooter zonder licht. Deze blijft in eerste instantie ver achter hem, maar op een gegeven moment haalt de bestuurder hem in en komt naast het slachtoffer rijden. Op de scooter zitten twee jongens met een Noord-Afrikaans uiterlijk en sommeren hem om te stoppen. Aanvankelijk gaat het slachtoffer hierop niet in en probeert weg te komen. De belagers dreigen vervolgens met geweld, pakken zijn scooter af en rijden weg. Het betreft een zwarte Piaggio Vespa Sprint.

scooter-beroving

Signalement

Van de daders is geen compleet signalement bekend. Wel heeft het slachtoffer gezien dat het om jongens gaat met een Noord-Afrikaans uiterlijk. Beiden hebben een fors postuur.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar mensen die tussen 03.00 en 03.30 uur iets verdachts hebben gezien op de route Papegaaienburg, Gerbrandystraat, Van Hogendorpweg, vervolgens door Paauwenburg richting de Zwaanweg. Heb jij informatie die mogelijk betrekking heeft op deze zaak of weet jij waar de scooter op dit moment staat? Deel jouw informatie dan via 0900 8844. Anoniem mag ook via 0800 7000.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s