mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Grote inzet hulpverleners in #Goes

Een reactie plaatsen

Surveillerende agenten kregen deze donderdagmorgen om iets voor half acht de melding om naar de A58 te gaan. Daar zou een personenauto in het water liggen. Het was niet bekend of er nog iemand in de auto zat.

Op zo’n moment worden de registers opengetrokken bij alle hulpverlenende instanties. Niet alleen de politiemensen worden dan door de meldkamer gealarmeerd, maar ook de brandweer en ambulancemedewerkers worden gevraagd om met spoed naar de plaats van het onheil te gaan. Omdat er een file ontstond op de A58 verhoogde ook Rijkswaterstaat zijn inzet. De snelweg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer, zodat de hulpdiensten op een veilige manier hun werk konden doen.

Brandweerduiker ingezet

Ter plaatse bleek inderdaad dat er een personenauto in de sloot naast de weg lag. Het water stond tot aan het dashboard. Omdat er op het eerste gezicht niemand in het voertuig aanwezig leek, is een brandweerduiker in en onder het voertuig naar eventuele slachtoffers gaan zoeken. Er werd niemand aangetroffen. Wel vond de brandweerduiker een kentekenplaat. Door deze vondst konden politieagenten contact leggen met de tenaamgestelde van de auto.

Dit bleek een 29-jarige man uit Oostburg te zijn. Hij vertelde dat hij gisteravond laat met zijn auto van de weg was geraakt en in het water terecht was gekomen. Hij zou deze morgen de politie wel hebben gebeld om hen in kennis te stellen van het ongeval. De man krijgt een proces-verbaal wegens het verlaten van een ongevalsplaats zonder zijn identiteit kenbaar te maken. De auto is door een takelbedrijf uit de sloot gesleept. Nadat dit rond negen uur gebeurd was is de A58 weer vrijgegeven en kon het verkeer zijn weg weer vervolgen.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s