mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Geen voorrang op zebrapad, hondje doodgereden #Middelburg

Een reactie plaatsen

Deze vrijdagmiddag is rond kwart over vijf op de voetgangersoversteekplaats aan het Fazantenhof een hondje doodgereden. De bestuurder van de auto die de aanrijding veroorzaakte is doorgereden.

Het hondje, een kleine chihuahua, liep bij een invalidenvoertuig waarin de eigenaresse van het hondje reed. Zij staken samen het zebrapad over. De bestuurder van een kleine donkergekleurde personenauto verleende geen voorrang en reed het zebrapad over. Hierbij werd het hondje van het kind in de invalidenwagen overreden. De bestuurder reed door en stopte niet om zijn identiteit kenbaar te maken, of om het uiteraard zeer emotionele meisje bij te staan. De bestuurder van de kleine donkergekleurde auto is weggereden de Nassaulaan in, en reed verder in de richting van de Sportlaan.

Donkergekleurde auto

De politie is op zoek naar de bestuurder van het donkergekleurde auto, of naar getuigen die de politie meer kunnen vertellen over het ongeval dat plaatsvond tussen 17:00 en 17:15 uur aan het Fazantenhof in Middelburg. Zij kunnen zich melden bij het politiebureau in Middelburg, of bellen met 0900-8844.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s