mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

De 1e Zeeuwse Zonne Energie Coöperatie gaat van start!

Een reactie plaatsen

Op woensdag 19 oktober 2016 is er in de Grote Kerk te Groede de oprichtingsvergadering georganiseerd, waar de inschrijvers van certificaten voor uitgenodigd waren.

De belangstelling is groot en het merendeel van de inschrijven voor de 290 panelen was vertegenwoordigd. Er is zelfs meer interesse dan de maximale 290 certificaten er zal dus een doorstart gemaakt worden met een 2e cq eventueel 3e coöperatie.

Echter voor Stichting Duurzaam Groede houdt het op, zodra de 1e stroom van de 1e coöperatie geleverd gaat worden. Alles op alles wordt gezet om dit te realiseren rondom 15 december, maar dan zal alles mee moeten zitten.

Bij Stichting Duurzaam Groede heeft zich al een partij gemeld, die de doorstart van andere coöperaties wil begeleiden en daar zijn ook al nieuwe daken aangemeld. Gelukkig liggen de daken in een andere postcode, zodat het postcode roos gebied verder uitgerold kan worden.

Zeeland

Natuurlijk is deze opzet niet alleen geschikt voor West Zeeuws-Vlaanderen, maar eigenlijk voor heel Zeeland. Stichting Duurzaam Groede wil de opgedane kennis in dit eerste traject graag delen met andere initiatief nemers.

Wie interesse voor heeft voor deelname cq opstarten van soort gelijke initiatieven en/of beschikbare daken, aanmelden kan via info@duuraamgroede.nl of telefonisch bij Adrie Neuféglise 06 18193017

zonnepaneel

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s