mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Marja uit Vlissingen wint 276.000 euro bij Postcode Loterij Miljoenenjacht

Een reactie plaatsen

Amsterdam, 17 oktober 2016 Marja uit Vlissingen is de gelukkige winnaar van 276.000 euro in het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht‘ dat  zondag (16 oktober) werd uitgezonden. Nadat Marja 499 kandidaten wist weg te spelen, sleepte zij dit geldbedrag in de wacht tijdens het zenuwslopende Gouden Koffer Spel.

marja-wint
Marja is blij verrast: “Ongelofelijk, wat een bedrag! Ik zou dolgraag zelf een eigen huis ontwerpen. Een mooie jaren ‘30 woning in Vlissingen. Dat kan nu!”

Marja stond samen met 49 wijkgenoten (postcodegebied 4385) uit Vlissingen in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde zij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Thuis meespelen met Postcode Loterij Bingo
Tijdens de spelshow kunnen deelnemers van de Postcode Loterij meespelen met Postcode Loterij Bingo. Elk Bingogetal dat tijdens het Gouden Koffer Spel in beeld verschijnt, kunnen de mensen thuis wegstrepen op hun Bingokaart. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. En ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buren die meespelen in de winnende postcode.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 6 november wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij RTL 4.

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s