mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

De heer P.A. Zoon blijft voorlopig waarnemend burgemeester van Reimerswaal

Een reactie plaatsen

De heer P.A. Zoon blijft voorlopig waarnemend burgemeester van Reimerswaal. De commissaris van de Koning, de heer J.M.M. (Han) Polman, heeft de gemeenteraad van Reimerswaal deze week laten weten dat hij uiterlijk in maart 2017 weer met de fractievoorzitters in overleg zal treden over de openstelling van de burgemeestersvacature.

 

Het besluit van de commissaris van de Koning is genomen met het oog op de wenselijkheid van de verdere concretisering en uitvoering van de agenda voor verbetering, zoals geadviseerd door de heer G.J. Jansen in zijn rapport van 10 februari 2016.

Na overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad, de wethouders en de waarnemend burgemeester van Reimerswaal eerder deze maand heeft de commissaris van de Koning de Minister van Binnenlandse zaken en Koninkrijksrelaties daarom verzocht om de burgemeestersvacature in Reimerswaal nog niet open te stellen. De Minister heeft hiermee ingestemd.

Uiterlijk in maart 2017 zal de commissaris van de Koning opnieuw met de fractievoorzitters, de wethouders en de waarnemend burgemeester overleggen en op basis hiervan de minister adviseren om de vacature al dan niet open te stellen.

provincie zeeland logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s