mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Automobilist rijdt bromfietsster aan en rijdt door #Koudekerke

Een reactie plaatsen

Deze zaterdagmorgen ontstond op de kruising van de Breeweg met de Braamweg in Koudekerke een ongeval tussen een personenauto en een bromfietsster.

De aanrijding gebeurde rond half zes zaterdagmorgen. Een 22-jarige vrouw uit Biggekerke reed op haar snorfiets over de Breeweg richting haar woonplaats. Op de kruising met de Braamweg reed een personenauto haar tegemoet. Ze raakte door de verlichting van deze auto verblind en stapte onmiddellijk af. Vervolgens werd ze door de auto geschept en viel op de grond.

Grove aanrijding

De automobilist is na het ongeval – zonder te stoppen – hard weggereden. Het slachtoffer is naar huis gelopen en heeft de politie gebeld. De politie stelt een onderzoek in naar deze grove aanrijding en is op zoek naar de personenauto en de bestuurder.

Donkerkleurig oud model Volkswagen Caddy?

De veroorzaker reed vermoedelijk in een donkerkleurig oud model Volkswagen Caddy. De auto heeft ongetwijfeld schade aan de linker voorzijde. Ook is de buitenspiegel en de voorruit vernield. Heb jij tips of informatie over deze auto of de automobilist óf ben jijzelf de bestuurder geweest? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Zaaknummer: 2016267152.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s