mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Gemaskerde daders vluchten na mislukte woningoverval #Wolphaartsdijk

Een reactie plaatsen

De bewoners van een vakantiewoning aan de Muidenweg in Wolphaartsdijk zijn deze vrijdagmorgen door twee gemaskerde mannen overvallen.

Het incident gebeurde rond zes uur deze ochtend. Twee overvallers drongen de woning binnen en bedreigden de bewoners met een wapen. De slachtoffers zijn twee mannen en een vrouw uit Middelburg. Een van deze mannen kwam gelijk in actie, waarna de daders zonder buit op de vlucht sloegen. Het is nog niet bekend hoe en naar welke richting de daders zijn gevlucht. De slachtoffers raakten niet gewond.

Zoektocht

De politie is onmiddellijk een onderzoek gestart naar deze woningoverval. Diverse politie-eenheden zochten in de buurt naar de twee overvallers. Hierbij werd ook gezocht met een politiehelikopter en een politiehond. De zoektocht leverde niets op.

Politieonderzoek

Het slachtoffer deed aangifte van het incident. Agenten hebben enkele getuigen gehoord. In de woning is gestart met een sporenonderzoek.

Tips over het incident of de overvallers?

De politie is op zoek naar mensen, die meer over dit incident weten. Hierbij is de politie vooral benieuwd of mensen rond het tijdstip van de overval bijzonderheden hebben gezien in de buurt van de Muidenweg en de Veerweg. Dit geldt ook voor de routes van en naar dit gebied. Heb jij meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 -1220 7006, of anoniem: 0800-7000.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s