mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Zeeuwse Fotosalon 2016 in de ZB #Middelburg

Een reactie plaatsen

De Zeeuwse Fotosalon is de jaarlijkse fotografiewedstrijd van de 6 Zeeuwse, bij de Fotobond aangesloten, clubs. Dit jaar is het thema ‘sporen van de mens’. In ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland aan de Kousteensedijk 7 in Middelburg is op vrijdagavond 21 oktober 2016 om 19.30 uur de officiële opening van de expositie en de bekendmaking van de prijswinnaars. Locatie: Leeshoek, eerste verdieping. Toegang vrij.

fotoValkenisse.jpg

Dit jaar organiseert Fotoclub Valkenisse uit Koudekerke de Fotosalon. De 6 deelnemende fotoclubs zijn: Fotogroep Schouwen-Duiveland, De Draadontspanner, Fotoclub Valkenisse, Fotoclub Difo Goes, Fotogroep Goes en Fotogroep 1919.

De 70 zeer diverse inzendingen geven een fraai overzicht van de hedendaagse Zeeuwse amateurfotografie. Uit alle inzendingen heeft een professionele jury, bestaande uit vakfotografen uit het hele land, de 3 beste foto’s gekozen.

De expositie met alle 70 ingezonden foto’s  is t/m zaterdag 19 november 2016 te zien op de eerste verdieping van ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland. De foto’s  van de 3 prijswinnaars zijn na de opening te zien op een prachtig uitgelichte plaats in het souterrain van ZB.

Tijdens de expositie kunnen mensen hun stem uitbrengen op hun favoriete foto. De winnaar van deze publieksprijs wordt op 19 november bekend gemaakt via de Facebookpagina van Fotosalon 2016, de Facebookpagina van Fotoclub Valkenisse, de Fotoclubs van afdeling Zeeland en op de website van ZB: www.dezb.nl.

ZB planbureau

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s