mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

In oktober werkt Provincie Zeeland op verschillende plekken aan de weg

Een reactie plaatsen

Van 18 tot en met 26 oktober 2016 werkt Provincie Zeeland aan het fietspand langs de provinciale weg (N689) tussen Kuitaart en Kloosterzande. In de avond en nacht van 27 op 28 oktober 2016 werkt Provincie Zeeland aan de Tractaatweg (N62). Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken kan dit enige hinder met zich mee brengen.

werk-aan-de-weg

 

Tussen Kuitaart en de fietstunnel aan de President Rooseveltstraat voert H4A Infratechniek BV werkzaamheden uit aan het fietspad. Het asfalt van het fietspad wordt vernieuwd. Om het werk uit te voeren wordt het fietspad afgesloten. (Brom)fietsers worden omgeleid via de President Rooseveltstraat, de Hulsterweg en de Cathalijneweg. Ook kan er hinder worden ondervonden rondom de bereikbaarheid van aangrenzende percelen.

Ter hoogte van het kruispunt Molenverkorting nabij Westdorpe voert H4A Infratechniek BV asfaltreparaties uit aan de Tractaatweg en wordt een detectielus van de verkeersregelingsinstallatie vernieuwd. De werkzaamheden vinden plaats tussen 19.00 en 7.00 uur. Om het werk uit te voeren wordt het verkeer geregeld via verkeersregelaars.

provincie zeeland logo

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s