mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Gratis inzicht in energieverbruik voor #DELTA – klanten

Een reactie plaatsen

Gericht energie besparen met DELTA Inzicht

Met de introductie van DELTA Inzicht wordt het energieverbruik van klanten met een slimme meter actueel inzichtelijk in een persoonlijke internetpagina. DELTA geeft klanten gratis de mogelijkheid om bewust om te gaan met energie én gericht te besparen op de energierekening.

DELTA Inzicht wordt aangeboden aan alle klanten met een slimme meter en een energiecontract.DELTA Inzicht wordt eenvoudig via een USB-poort in de slimme meter geplaatst en verbonden met het WiFi-netwerk. Online inzicht in het actuele verbruik van gas en elektriciteit in een persoonlijke webomgeving is daarmee een feit.Ook teruglevering van elektriciteit aan het net via bijvoorbeeld zonnepanelen wordt eenvoudig inzichtelijk gemaakt.

zonnepaneel
Het vergroten van het energiebewustzijn bij klanten ziet DELTA als zijn maatschappelijke taak. Door actueel inzicht in energieverbruik kosteloos aan te bieden krijgen klanten het instrument in handen om gericht te besparen op de energierekening. Daarmee zet DELTA, na de levering van 100% groene stroom, weer een volgende stap in het verduurzamen van Zeeland.

delta-logo
Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s