mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Gratis workshop baby’s en peuters

Een reactie plaatsen

Actieve, gezellige ochtend in Bibliotheken Heinkenszand en Goes

Op dinsdag 18 oktober en donderdag 20 oktober van 9.30-10.30 uur, zijn er een leuke boekstartochtenden in de Bibliotheken Heinkenszand en Goes. Tijdens deze gratis workshops, bedoeld voor ouder/opa/oma/oppas én kind, wordt er een verhaal voorgelezen en kunnen de kinderen gezellig mee doen door te bewegen, spelen en te zingen.

Gerdien Janse zal de ochtenden verzorgen. Ze leest voor uit haar eigen boek Ye&Bo op bezoek bij opa Stok. Natuurlijk is er ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere jonge ouders.

De toegang is gratis. Aanmelding van te voren wordt op prijs gesteld, dat kan bij: h.ekkenbus@bibliotheekoosterschelde.nl o.v.v. Ye&Bo in de Bibliotheek Heinkenszand of Goes.

Kom gezellig luisteren, bewegen, spelen en zingen op 18 oktober in de Bibliotheek Heinkenszand, Stengeplein 1 om 9.30-10.30 uur of op 20 oktober in de Bibliotheek Goes, Oostwal 34 om 9.30-10.30 uur. Meer informatie: http://www.bibliotheekoosterschelde.nl

boek start

Gratis lidmaatschap voor baby’s

Via een brief van de gemeente of het consultatiebureau, worden ouders met een baby van 3 tot 6 maanden uitgenodigd om kennis te maken met BoekStart. Het BoekStartkoffertje is af te halen bij een aantal Bibliotheekvestigingen in de Oosterschelderegio. In het koffertje zit een boekje, een CD met liedjes en versjes en een gratis lidmaatschap voor de baby van de Bibliotheek

bib oosterschelde

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s