mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Onderzoek naar plofkraak supermarkt #Tholen

Een reactie plaatsen

In de nacht van maandag op dinsdag, omstreeks kwart over twee, kwam er een melding binnen bij de politie dat er mogelijk een plofkraak gaande was bij Albert Heijn aan het Terreplein in Tholen. Agenten waren in de buurt en dus heel snel ter plaatse. Helaas troffen zij niets anders meer aan dan een grote ravage.

De volledige winkelruit was vernield en er was een poging gedaan om de losstaande geldautomaat in de winkel op te blazen. Dat is niet gelukt. De dader(s) is/zijn zonder buit vertrokken.

Direct is door de politie een onderzoek ingesteld. Door agenten is in de buurt naar verdachten gezocht, ook een van de surveillancehonden zocht mee, en er werd een explosienverkenner van de politie opgeroepen om te controleren of er nog direct gevaar dreigde. Dat bleek niet zo te zijn. Medewerkers van het team Forensische Opsporing kunnen nu op een veilige manier hun sporenonderzoek doen. Het pand is in de afgelopen nacht bewaakt, zodat er geen sporen verloren zouden gaan.

Onderzoek gestart, getuigen gezocht

Er zijn camerabeelden beschikbaar gesteld aan de politie. Deze worden onderzocht. Mocht jij nu getuige zijn geweest van deze zogenoemde plofkraak en je wil jouw informatie met de politie delen, meld je dan via 0900-8844. Je kan ook via What’s App contact opnemen: 06-1220 7006. Of anoniem via Meld Misdaad Anoniem via telefoonnummer 0800-7000 of online via M.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s