mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Samen veilig op de fiets, ook in de winter!

Een reactie plaatsen

Goede zichtbaarheid is voor elke weggebruiker belangrijk. Met name fietsers zijn kwetsbaar in het donker, of wanneer het zicht slecht is. Fietsen Scoort en ZLM vinden verkeersveiligheid en preventie belangrijk en komen met een actie waarbij veiligheidshesjes worden uitgedeeld.

Nu de dagen korter worden, dragen ZLM en Fietsen Scoort graag bij aan de verkeersveiligheid van fietsers. Enthousiaste deelnemers van de fietscampagne Fietsen Scoort worden beloond met een reflecterend hesje om ook in de wintermaanden veilig op weg te gaan. Het is eenvoudig te dragen over je kleding en draagt bij aan een goede zichtbaarheid en dus veiligheid van de fietser in het verkeer.

Tik de 100 aan en win!

Deelnemers aan Fietsen Scoort worden uitgedaagd om in de maand oktober minimaal 100 woon-werk kilometers af te leggen op de fiets. Alle fietsers die de 100 kilometer aantikken en registreren op hun persoonlijke prestatiepagina op de website, ontvangen een ZLM/Fietsen Scoort veiligheidshesje om ook in de wintermaanden veilig op weg te gaan.

fietsen-model-op-de-rug

Doe mee!

Enthousiast geworden? Kijk op http://www.fietsenscoort.nl  voor alle informatie en doe ook mee. Fietsen Scoort is de grootste landelijke campagne die fietsen naar het werk op een actieve en uitdagende wijze stimuleert.

Fietsen scoort wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland. Eén van de speerpunten van ZLM Verzekeringen is verkeersveiligheid en preventie. ZLM werd in 2016 voor de zesde keer op rij verkozen tot beste verzekeraar van Nederland.

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s