mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Beroving 17-jarige jongen #Vlissingen, politie zoekt getuigen

Een reactie plaatsen

Woensdagavond tussen half tien en kwart voor tien is een 17-jarige jongen in Vlissingen van zijn geld beroofd. Dit gebeurde in de Minister Lelystraat in Vlissingen.

De jongen fietste door de Minister Lelystraat in Vlissingen en werd klemgereden door twee mannen op een scooter. Zij bedreigden hem met een wapen en beroofden hem van zijn geld. Het slachtoffer heeft zijn geld afgegeven en de mannen op de scooter zijn in onbekende richting weggereden.

Er is een signalement bekend van de twee mannen op de scooter. De bestuurder van de scooter had een blanke huidskleur, hij was tussen de 20 en 25 jaar oud en droeg donkere kleding. De capuchon van zijn jas droeg hij over een groot gedeelte van zijn hoofd, zodat hij niet herkenbaar was. De man achterop de scooter was ongeveer van dezelfde leeftijd als de bestuurder. Hij had een donkere huidskleur en droeg een donkergekleurde parka jas voorzien van een capuchon met bontkraag. Ook hij droeg de capuchon over zijn hoofd waardoor maar een klein gedeelte van zijn gezicht zichtbaar was. De twee zaten op een donkergekleurde scooter, mogelijk van het merk Yamaha.

Getuigen gezocht

De politie is uiteraard op zoek naar de daders van deze beroving. Herken of ken jij de twee mannen die vermeld worden in het signalement, wellicht in combinatie met de zwarte Yamaha scooter, dan wordt je verzocht contact op te nemen met de politie. Ook kan je het gaan melden op het politiebureau in Vlissingen, maar ook ook telefonisch jouw informatie doorgeven via 0900-8844. Ook als je meer weet over de beroving, of getuige bent geweest, dan wordt je vriendelijk verzocht je te melden bij de politie.

politie-vlam

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s