mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Verdachte situatiem op De Rede #Terneuzen: Man met vuurwapen?

Een reactie plaatsen

De politie heeft deze dinsdagmiddag onderzoek gedaan naar een melding dat een man met een vuurwapen op de school De Rede aan de Oude Vaart in Terneuzen aanwezig zou zijn.

De politiemeldkamer kreeg rond tien over half twaalf een melding van deze verdachte situatie. Vele politie-eenheden en ook de politiehelikopter gingen met spoed naar de school. De politie onderzocht het gebouw, maar trof daar niets bijzonders aan, ook geen verdachte mensen.

Aula
Tijdens de zoektocht zijn de leerlingen tijdelijk in hun lokalen gebleven. Rond kwart voor twee deze middag mochten zij naar de aula, waar ze verder opgevangen werden. Op school was er tijdens het incident volledige rust onder de leerlingen en de leraren. Om de situatie overzichtelijk te houden, is het gebouw van de school aan het begin van de middag afgesloten geweest.

Politieonderzoek
De melding heeft veel vragen opgeleverd. De politie onderzoekt wie deze melding heeft gedaan. De politie kreeg diverse vragen wat dit betekent voor andere scholen. Maar andere scholen hoeven zich totaal geen zorgen te maken.

politie-vlam

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s