mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Getuigen zien autoinbraak, verdachte aangehouden #Wilhelminadorp

Een reactie plaatsen

Een stel zat zondagavond (25 sept.)  in hun auto op de parkeerplaats aan de Katseveerweg in Wilhelminadorp. Het was rond kwart over zeven op genoemde avond dat zij getuige werden van een inbraak in een andere geparkeerde auto.

De twee zagen een auto stoppen op de parkeerplaats. Uit de auto stapte een man die even bleef rondhangen op de parkeerplaats. Opeens liep hij naar een Duitse personenauto toe, sloeg een ruit in en pakte spullen uit de geparkeerde auto. Hierna stapte hij weer in zijn eigen auto en reed er snel vandoor.

Door het stel werd het kenteken van de auto van de inbreker genoteerd en ze belden de politie. Omdat ook de rijrichting van de auto bekend was bij de politie, zijn agenten op zoek gegaan naar het voertuig en de verdachte. De auto werd aangetroffen op de parkeerplaats van Boszicht in Goes en de verdachte is daar ook aangehouden. Het betrof een man van 34 uit Ouwerkerk. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd in Middelburg en daar in verzekering gesteld. Deze maandag wordt hij verder gehoord over de zaak. Bij de man zijn goederen aangetroffen die afkomstig waren uit de auto van de Duitse toeristen.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s