mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Na melding over vuurwapen zoek de politie twee belangrijke getuigen #Vlissingen

Een reactie plaatsen

Vrijdagavond (23 sept.) rond kwart voor acht kwam er een melding bij de politie binnen dat iemand in de Glacisstraat een vuurwapen had gevonden op straat. Agenten gingen ter plaatse en namen een verklaring op van de vinder van het wapen.

Tijdens het opnemen van de verklaring zagen zij een man voorbij fietsen die aangewezen werd als de vermoedelijke eigenaar van het wapen. De agenten hebben het wapen in beslag genomen en zijn achter de man aangegaan. Hij is aangehouden als verdachte van het bezit van een (vuur)wapen en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Het bleek te gaan om een 29-jarige Vlissinger. Hij was gewond aan zijn neus, dus mogelijk heeft deze man gevochten voordat hij aangehouden werd.

De politie startte een onderzoek. Er zijn verschillende getuigen gehoord, maar het plaatje is nog niet rond. Om de puzzel kloppend te krijgen heeft de politie nog twee belangrijke getuigen nodig. Wanneer jij jezelf herkent aan de hand van de volgende signalementen, dan wordt je vriendelijk verzocht om contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844, maar je kan je ook melden bij het politiebureau in Vlissingen.

Blonde vrouw op fiets

Het gaat om een blonde vrouw op een fiets. Zij fietste rond 19.35 uur vanaf de Scheldestraat in de richting van de Van Dishoeckstraat. De vrouw had geblondeerd halflang haar tot net over de schouders. Ze droeg een lichtgrijze sweater en had vermoedelijk een spijkerbroek aan.

Grote man in cafetaria

De volgende getuige die de politie graag wil spreken betreft een blanke, Nederlandse man. Hij is ongeveer twee meter lang en heeft een breed postuur. Hij is ongeveer 30-35 jaar oud en was omstreeks 19.30 uur bij een cafetaria in de Scheldestraat eten aan het halen. De man heeft een verzorgde baard en kortgeknipt blond haar. Hij droeg een wit t-shirt met achterop de letters HAN. De man droeg een spijkerbroek. Vermoedelijk woont deze man in de buurt van de Scheldestraat, want hij ging lopend weg uit het cafetaria.

politie logo

Politie.NL

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s