mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Motorrijder rijdt in op politieagenten #Vlissingen

Een reactie plaatsen

In de drukke horecanacht van zaterdag op zondag reed rond half vier een motorrijder in op twee agenten die op de Nieuwendijk toezicht hielden op het uitgaanspubliek. Aan de motorrijder werd een ogenblik eerder een stopteken gegeven. Hij stopte niet, maar gaf gas bij. Nadat hij bijna de agenten had geraakt, vloog hij de stoep op, rakelings langs het uitgaanspubliek. Gelukkig raakte de motorrijder niemand.

Op de Koningsbrug, een eindje verderop, kon de man worden tegengehouden door andere agenten die hun dienstauto dwars op de weg hadden gezet. De man koos eieren voor zijn geld en stopte. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De 26-jarige Vlissinger moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij bijna vier keer zoveel had gedronken dan wettelijk is toegestaan. Zijn rijbewijs is ingevorderd en zijn motor is meegenomen naar het politiebureau. Ook wordt een verzoek naar het CBR gestuurd om te onderzoeken of de man wel geschikt is om een motorrijtuig te besturen.

De twee agenten hebben aangifte gedaan van poging doodslag. Ze zijn niet gewond geraakt. Door de politie zijn van verschillende mensen getuigenverklaringen opgenomen die kunnen helpen bij het onderzoek.

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s