mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Autoinbreker op heterdaad aangehouden in Sint Philipsland

Een reactie plaatsen

Een inwoner van Sint Philipsland werd in de nacht van donderdag op vrijdag om ongeveer kwart voor vier uit zijn slaap gehaald door geluiden die hij niet thuis kon brengen. Hij keek naar buiten en zag dat er werd ingebroken in een bedrijfsbusje van een van zijn buren.

Het busje stond geparkeerd in de Achterstraat in Sint Philipsland en er werden goederen uitgehaald. De getuige was goed wakker, want hij belde de politie en gaf het kenteken en een omschrijving door van de auto waarmee de inbreker er zojuist vandoor was gegaan. Door de meldkamer zijn meteen verschillende politieauto’s de kant van Sint Philipsland op gestuurd.

Een voertuig van een politiehondengeleider kwam de auto tegen toen hij hem passeerde vlakbij de afslag Sint Philipsland. De hondengeleider draaide snel zijn voertuig om de auto, waar de inbreker vermoedelijk in zat, te kunnen laten stoppen, maar de verdachte ging er met hoge snelheid vandoor. De auto van de verdachte werd even later ter hoogte van De Linie in Bergen op Zoom gezien door zijn collega’s. Zij hielden daar rond 04.30 uur een 21-jarige man uit Bergen op Zoom aan als verdachte voor de inbraak in de bedrijfsbus. Bij hem zijn diverse gereedschappen aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De aangehouden verdachte is overgebracht naar een politiecel waar hij nu nog vast zit. Hij wordt deze vrijdag over zijn betrokkenheid bij de inbraak gehoord.

Mogelijk meerdere slachtoffers

Inmiddels is duidelijk geworden dat er mogelijk meerdere inwoners van Sint Philipsland het slachtoffer zijn geworden van inbraak in hun auto. Het verzoek aan deze mensen is om aangifte te doen van dit feit. Op die manier kan de politie onderzoeken of de aangehouden verdachte iets te maken heeft met deze inbraken.

politie logo

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s