mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Update politie onderzoek schietincident #Middelburg

Een reactie plaatsen

De recherche doet onderzoek naar een schietincident dat heeft plaatsgevonden op zondagavond 17 juli op de Herculesweg in Middelburg. Er is een verdachte is aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident. De politie zet het onderzoek voort en zoekt meer getuigen.

Het schietincident vond die avond omstreeks acht uur plaats. Uit het rechercheonderzoek blijkt dat er twee personenauto’s waren betrokken. Volgens getuigen werd een witte personenauto klemgereden door de bestuurder van een donkere personenauto. Vervolgens werd door inzittenden van de witte personenauto op de inzittenden van de donkere personenauto geschoten. Op de plaats waar dit gebeurde werden diverse hulzen aangetroffen.

Aanhouding

Het onderzoek van de politie leidde ertoe dat er afgelopen weekend (17/18 sept.) een 41-jarige man uit Middelburg werd aangehouden en verhoord. De verdachte werd na verhoor heengezonden maar blijft verdachte. Het onderzoek van de politie richt zich verder op de overige personen die in de witte personenauto hebben gezeten.

Getuigen

De politie vraagt getuigen die nog niet met de politie hebben gepraat, om contact op te nemen. Heb je die zondagavond rond 20.00 uur de witte personenauto met inzittenden in de omgeving van het industrieterrein zien rijden, of heb jij andere informatie dat met dit schietincident te maken kan hebben, dan wordt je vriendelijk gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Je kan ook anoniem je informatie met de politie delen. Dit kan via Meld Misdaad Anoniem (M.) op telefoonnummer 0800-7000.

politie vlam

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s