mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Onderhoudswerkzaamheden en Open dag Zeeland Refinery

Een reactie plaatsen

Zeeland Refinery neemt vanaf donderdag 22 september enkele fabrieksinstallaties uit bedrijf voor het vervangen van katalysatormateriaal en uitvoeren van projecten op het gebied van veiligheid, energiebesparing en verbetering van het proces. De werkzaamheden zullen, inclusief het uit bedrijf nemen en opstarten, 3 weken in beslag nemen. De totale kosten bedragen circa 15 miljoen euro. De werkzaamheden worden voornamelijk door de vaste onderhoudsaannemers uitgevoerd.

zeeland-refinery-fakkel

Fakkelen tijdens uitbedrijfname en opstart

De uitbedrijfname en opstart van de installaties neemt enkele dagen in beslag en zal gepaard gaan met het affakkelen van overtollige gassen. Deze gassen moeten veilig worden afgevoerd naar de fakkel, waar ze volledig verbrand worden. Dit geeft extra licht en kan geluidsoverlast veroorzaken in de naaste omgeving. Het bedrijf hoopt dat de overlast voor omwonenden in Nieuwdorp, ‘s Heerenhoek en Borssele beperkt blijft.

Veiligheid, milieu en klachten

Bij alle werkzaamheden op de raffinaderij dienen de medewerkers zich te houden aan de
veiligheidsregels. Ook tijdens de werkzaamheden, die in deze onderhoudsstop plaatsvinden, worden de veiligheidsregels scherp in de gaten gehouden. Het streven is dat alles veilig gebeurt en dat er zich geen ongevallen voordoen. Naast de zorg voor veiligheid zorgt het bedrijf er ook voor dat de milieuzaken op het terrein goed geregeld zijn, zoals het
gescheiden inzamelen en afvoeren van afval en het zuiveren van afvalwater. Vragen, opmerkingen of klachten over deze werkzaamheden, bel dan het gratis nummer: 0800 – 0231805 of mail naar  communicatie@zrefinery.nl

Aankondiging Open dag 5 november

Op zaterdag  5 november organiseert Zeeland Refinery een Open dag. In oktober krijgen ontvangers van de nieuwsbrief van Zeeland Refinery   een uitnodiging met daarin de tijden en bijzonderheden voor deze dag.
zeeland-refinery
Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s