mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Aanrijding Westhavendijk #Goes, politie zoekt getuigen en bestuurder

Een reactie plaatsen

Op vrijdag 2 september jl. vond een aanrijding plaats op het fietspad aan de Wetshavendijk tussen Goes en Wilhelminadorp. De aanrijding gebeurde rond half twaalf die ochtend.

Een 44-jarige vrouw uit Kortgene fietste over het fietspad, ter hoogte van het fietstunneltje. Vanuit de richting Wolphaartsdijk kwam een scooter aangereden die ook het tunneltje in reed. De bestuurder van de scooter kwam door onbekende oorzaak op de weghelft terecht waar de vrouw op dat moment fietste. Een aanrijding was het gevolg en de vrouw sloeg over de kop en kwam ten val. Zij heeft lichte verwondingen opgelopen en haar fiets is beschadigd. De bestuurder van de scooter reed door zonder zijn gegevens achter te laten of verder te informeren naar de toestand van de vrouw.

Het slachtoffer heeft kunnen zien dat de bestuurder van de scooter een zwarte integraalhelm op zijn hoofd had. Ook had hij een zwarte, of in ieder geval donkere bovenkleding aan, en een iets lichtere broek. De politie is op zoek naar zowel de bestuurder van de scooter als getuigen van de aanrijding.

Politie zoekt getuigen

Als jij getuige bent geweest van de aanrijding op vrijdag 2 september jl. omstreeks 11.30 uur, of weet wie de bestuurder van de scooter is, dan wordt je verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844 of via What’s App (06-12207006).

politie uithangbord

Politie.NL

Advertenties

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s