mnmzeeland

ter land, ter zee, maar vooral in de lucht!

Man schiet voor de lol noodsignaal af #Terneuzen

Een reactie plaatsen

Tegen een 38-jarige Terneuzenaar in de Azaleastraat is zaterdagavond proces-verbaal opgemaakt voor het ongeoorloofd afschieten van een noodsignaal.

Als bikers van de politie rond half tien een noodsignaal boven de bloemenbuurt zien vliegen, gaan deze op zoek naar de bron. In de Azaleastraat ontdekken zij de verdachte met een handfakkel in zijn hand. In eerste instantie ontkent de man dat hij het noodsignaal heeft afgeschoten. Echter als uit zijn auto een lege huls en nog een handsignaal worden gevist, kan de man niet anders dan bekennen. Hij vertelt dat hij de spullen op internet heeft gekocht om deze voor de lol af te steken. De agenten waarschuwen dat dit tot gevaarlijke situaties kan leiden en mogelijk ook hulpverleningsdiensten gaan zoeken naar een schip in nood. Tot dat moment vat de Terneuzenaar de zaak nogal luchtig op.

Dubbel pech
Terwijl de man wordt nagetrokken horen de agenten van de meldkamer dat zij zojuist van iemand een melding hebben gekregen dat deze een noodsignaal heeft zien vliegen. Hiervan is direct de Kustwacht op de hoogte is gesteld. Gelijk wordt de verdachte hiermee met zijn neus op de feiten gedrukt. Dit akkefietje levert hem niet alleen een proces-verbaal op. Hij mag meteen ook nog een openstaande boete van 484 euro betalen.

politie logo

Politie.NL

Auteur: keesamigo

Ik woon in Zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s